2507-2019-0955147231567109528723.jpeg

Nu har vi bara fyra besök kvar hos barnmorskan tills vi förväntas vara i mål. Tiden går så otroligt fort vilket känns både glädjande och jobbigt. Jag längtar tills vi får hålla vår lillfia i famnen men samtidigt så tänker jag “tänk om detta är min sista graviditet”. Enligt Emil är det den sista men enligt mig är det den näst sista😅. Jag är så bra på att tänka långt fram vilket ibland kan förstöra njutningen av nuet. Jag har blivit bättre på att leva här och nu men jag har allt en bit kvar att gå.

Idag tog jag tillfället i akt att träna denna färdighet lite extra. Idag träffade jag barnmorskan och vet ni…jag kunde verkligen njuta av nuet. Idag fick jag dessutom känna litens huvud…det gjorde jag aldrig med storasyskonen❤️

Glykos: 3,0
Protein: 0
Vikt: +7kg
Blodtryck: 110/55
Sf mått: 29
Barnets hjärtljud: 136
Fosterläge: Huvudet nedåt, ruckbart


Now we will only meet our midwife four more times  until our due date. Time flies by which feels both good and…less good. I just want to hold our baby girl in my arms but at the same time I think “what if this is my last pregnancy”. According to Emil it is the last but in my opinion I will be pregnant one more time😅. I always think far ahead which can sometimes ruin the enjoyment of the present but I have become better to enjoy where I am in life now. But I must admit…I’m not fully there yet.

Today I took the opportunity to exercise this skill a little bit extra. Today I met the midwife and you know what…I could really enjoy the present. Today I got to feel the head of the little one…I never did that with big sister and big brother❤️

 

Week 28+5:
Blood glucose level: 3,0
Protein: 0
Weight: +7kg
Blood pressure: 110/55
Sf height: 29
Baby’s heartbeats: 136
Fetal position: Head down, movable

2507-2019-0940924231552887440184.jpeg

Puss och kram


XOXO