0508-2019-115028563111407959119.jpeg

224 dagar gjorda|56 dagar kvar till Bf
224 days done|56 days to go

Barnets status|Vår lilla guldklimp växer sig stor och stark och mäter nu cirka 39 cm från fot till huvud och väger ungefär 1.95 kg. De inre organen fortsätter att mogna och lungorna förbereder sig inför livet utanför magen. Nu förväntas också alla fem sinnen vara färdigutvecklade. Lillasyster bökar omkring mycket i magen och det är så mysigt. Jag älskar de långsamma rörelserna då foten smeker insidan av magen…det är nästan så att man kan känna de små tårna❤️ 

Min status|Jag är oerhört trött hela tiden vilket är anledningen till att detta inlägg kommer lite sent🙈 Jag tar varje tillfälle i akt till att vila, vila, vila. Ofta sover jag när Melker sover vilket är sååå skönt❤️ 

Övrigt|Under denna vecka fick vi svaren på proverna Malva tagit. Hon är inte överkänslig mot gluten vilket känns väldigt skönt. De kommer dock vilja ta mer prover för att se om något annat kan uppdagas. Kanske ligger svaret i att hon är nervös inför att bli storasyster igen❤️ 


Baby’s status|Our sweetheart is growing big and strong. She is now about 39 cm long and weighs around 1.95 kg. The internal organs are still developing and the lungs is preparing for the life outside the uterus. Now all five senses are also expected to be fully developed. Our little sister is moving around in my belly and I just love it. I love the slow movements when her foot caress the inside of my belly…I can almost feel her toes❤️ 

My status|I’m so tired all the time witch is the reason why this post is so late🙈  Right now I take every chance I can get to just rest. Often I take a nap when Melker is sleeping and that just feels amazing❤️ 

Other|During this week we got to know that Malva isn’t hypersensitive to gluten. We feel so happy about this test result but it isn’t over jet. They are going to take more tests on Malva to see if something else is wrong. Maybe the answer is that she’s nervous about becoming a big sister again❤️ 

 

0508-2019-115669063117813115368.jpeg

Veckans bön|Ge mig kraft att orka de sista veckorna så att jag kan få vara en så bra mamma och maka som möjligt❤️

Puss och kram


This week’s prayer|Give me the strength to endure the last few weeks so that I can be the mother and wife that my family deserves❤️

XOXO