DSC_3018.jpg

231 dagar gjorda|49 dagar kvar till Bf
231 days done|49 days to go

Barnets status|Vår lilla tjej har nu inte många cm kvar att växa. Nu är hon ungefär 40 cm lång och om hon är som sina syskon kommer hon bara växa 10 cm till. Förutom att hon växer på längden så blir hon också tyngre…hon har nu nått milstolpen som är 2 kg. Kroppen lagrar underhudsfett, hjärnan växer i snabb takt och huvudet ökar i omkrets. Undrar om hon kommer ha ett stort huvud som storebror…han var inte helt lätt att trycka ut🙈❤️ 

Min status|Också detta inlägg är litet försenat…allt tack vare denna extrema trötthet🙈. Men Emil är ledig en vecka till och då kommer jag passa på att ta det lugnt. Någon som är skönt är att det är lättare att andas nu…min puls är inte alls lika hög som förut. Jag kan till och med ligga på rygg igen….en liten stund i alla fall. Jag antar att liten har lagt sig till rätta där inne i magen❤️   

Övrigt|Denna vecka var vi på Borås djurpark. Det var lite blandade känslor måste jag säga. Det är alltid roligt att titta på djur men jag tycker också synd om dem! Pst…nästa vecka kommer vi vara barnfria måndag, tisdag och halva onsdagen…bäst att ladda batterierna lite❤️   

Veckans bön|Jag ber för min underbara make. Var också med honom i slutet av denna resa. Skydda honom från oroliga tankar och ge honom kraft och mod inför det som väntar. ❤️ 

Puss och kram


Baby’s status|Our baby girl has not many cm left to grow. She is now about 40 cm tall and if she is like her siblings she will only grow another 10 cm. In addition to growing in length, she also becomes heavier…she have now reached the milestone of 2 kg.
Her body continues to stores subcutaneous fat, the brain is growing fast and the head increases in circumference. I wonder if her head will measure as many cm as her big brothers head did…he wasn’t the easiest child to give birth to🙈
❤️ 

My status|Also this post is late…all because of this extrem tiredness🙈. Lucky for me Emil is going to be home for another week. Except for the tiredness the pregnancy doesn’t feel so heavy anymore. My pulse is more stable and it is so much easier to breath. And you know what…I can lay on my back again…well…at least for a few minutes. I guess that our girl lies in the “birth position” already❤️  

Other|This week we visited The zoo in Borås. I had mixed feelings when I saw the Animals. I love them but I also feel terrible sorry for them. They are being kept in small spaces with thousands of children and parents looking at them with just a few possibilities to hide…this is not the way it should be. Pst…during next week it will just be me and Emil at home…well at least on Monday, Tuesday and the half Wednesday. During this days we will recharge our batteries❤️ 

This week’s prayer|I pray for my beloved husband. Walk beside him during this last weeks. Protect him from anxious thoughts and give him strength and courage for what lies a head of us ❤️ 

XOXO

Photo|Gabriel Riveros Vilches