3008-2019-0838053638380695790609.jpeg

245 dagar gjorda|35 dagar kvar till Bf
245 days done|35 days to go

Barnets status|Lillasyster är nu cirka 44 cm lång och väger ungefär 2,5 kg. Det centrala nervsystemet är näst intill färdigutvecklat och matsmältningsapparaten är snart klart att börja användas. Förutom detta så fortsätter hon såklart att lägga på sig i vikt. Det börjar bli riktigt trångt i magen vilket känns tydligt…sparka känns numera som starka smekningar❤️

Min status| Den här veckan träffade jag barnmorskan igen och för att vara ärlig så har jag inte orkat skriva om det tillfället för det kändes inte alls bra. Min ordinarie barnmorska var på semester så jag fick en annan…vi kan säga att jag kände mig mer orolig är lugn efter det besöket. Egentligen handlade allt om mitt SF mått och jag vet att jag inte borde haka upp mig på det men hon la inte fram det så smidigt att mitt mått helt plötsligt skjutit i höjden. Hon klagade på min ordinarie barnmorska och undrade hur hon egentligen mätt eller om det kanske är alla glassar som satt sig på magen. Det hon inte visste var att jag är orolig för att lillasyster ska vara lika stor som Melker…då sprack jag och han fastnade med hallsen på grund av hans storlek…det var inte en trevlig upplevelse för mig som jag oroar mig för att behöva uppleva igen.

Övrigt|Nu är första arbetsveckan avklarad för Emil. Att vara själv har ändå gått bra men jag har fått använda tv:n som “barnvakt” några gånger. Om jag inte får sova när Melker sover så har jag svårt för att fixa dagen🙈


Baby’s status|Little sister is now about 44 cm long and weighs about 2.5 kg. The central nervous system is almost fully developed and the digestive system is soon ready to be used. In addition to this, of course, she continues to gain weight. It is not much space left in my uterus…she doesn’t kick any more…instead she caresses me from the inside❤️

My status|This week I met the midwife again and to be honest I haven’t been able to write about it because it didn’t feel good at all. My regular midwife was on vacation so I got another one…lets just say that I felt more worried than calm after that visit. Actually, it was all about my SF height and I know I shouldn’t think to much about this but she didn’t say in a good way that my measurements suddenly reached the rooftop. First she wondered how my ordinary midwife actually measured and after she was done with that she said “maybe it’s because of the ice creams”. What she didn’t know was that I’m worried about Little Sister being as big as Melker. His birth did’t go as smoothly as it could have done and it was all about his size. It was not a pleasant experience for me and it worries me that I have to experience that again.

 

Other|Emils first week after the summer is now done and I must say that the time alone with the kids has gone over my expectations. Well I have used the Tv as a nanny some times but if I don’t sleep when Melker Sleeps I can’t handle the rest of the day 🙈

 

3008-2019-0853303638395946151544.jpeg

Puss och kram


XOXO