3008-2019-1029773644773056268800.jpeg

252 dagar gjorda|28 dagar kvar till Bf
252 days done|28 days to go

Barnets status|Under den gångna veckan så är det normalt att barnet i magen vuxit 1 cm och gått upp 200g. Det innebär att vår guldklimp är cirka 45 cm lång och väger på ett ungefär 2,7 kg. Jag tror dock att hon är lite större än så men det är inget som riktigt går att veta. Barnet lagrar nu fett för att lättare klara livet utanför magen❤️

Min status| Det har varit en svår vecka på grund av oväntade händelser. Storan fick tillexempel stanna hemma från förskolan ännu en vecka. Missförstå mig inte…Jag älskar att henne hemma men jag fick inte riktigt tid till att vila så mycket som jag behövde. Dessutom så satte förvärkarna igång på riktigt. Det var en natt som jag vaknade hela tiden på grund av smärtorna…när musklerna drog ihop sig blev jag dessutom kissnödig och då går det ju verkligen inte att sova förrän allt är uttömt🙈. Jaja…det är bara att inse att det inte kommer bli bättre…å andra sidan är det ett tecken på att det är nära❤️

Övrigt|Denna vecka skulle Malva börjat på förskolan men lillebror fick diarré och spydde så hon fick stanna hemma. Jag tyckte synd om henne för hon hade verkligen sett fram emot att träffa kompisarna plus att hon var trött på lillebrors gnäll🙈


Baby’s status|During the past week, it is normal that the baby has grown 1 cm and gained 200g. This means that our little gold dot is about 45 cm long and weighs about 2.7 kg. However, I think she is a little bit bigger than that, but as you know her size is something no one can be sure of until she has been born. The child now stores fat to be able to handle the life outside the uterus better❤️

My status|It has been a difficult week due to unexpected events. Big sister, for example, had to stay home from preschool for another week. Don’t get me wrong…I love to have her near but I didn’t really have time to rest as much as I needed. In addition to this,  this was the week the painful contractions started. It was a night that I woke up all the time because of the pain…I also had to pee every time the muscles contracted and when I need to pee I really can’t sleep. Well…it’s just to realize that it won’t get any better…on the other hand, it’s a sign that we are close to due date.

Other|This week was the week preschool should have started for Malva again but Melker puked so she had to stay at home instead. I felt sorry for her because she really wanted to meet her friends and she also was tired of her whiny little brother🙈3008-2019-1043755644787038396402.jpeg

 

Puss och kram


XOXO