0409-2019-08177397114332011934.jpeg0409-2019-08025937099185730166.jpeg

För några veckor sedan ringde det på dörrklockan…Malva öppnade och på farstubron stod våra grannar. De kom förbi för att de ville erbjuda oss lite leksaker som de tänkte skicka till Erikshjälpen om inte vi ville ha dem. De nämnde att de hade lite sandlådeleksaker, en tramptraktor, en dator och en…hör och häpna…elbil😍 Som ni säkert kan förstå så blev Malva eld och lågor när hon fick höra detta…det räckte faktiskt med att hon fick höra ordet leksaker😂

Ett par dagar efter besöket tog vi en promenad till deras hus där vi fick titta på alla leksaker de rensat ut. Generösare människor får man leta efter…sakerna var jätte fina. Malva har nu en dator där hon kan spela pedagogiska spel, Melker har fått en traktor som han kommer kunna trampa på nästa sommar, sandlådan är påfylld med leksaker gjorde i hållbar plast och den där elbilen…vilket kap. Med lite hjälp från svågern så är den nästan som ny. Barnen älskar sin gula jeep och kör runt i den så fort regnet lättar. Snacka om att den kommer komma till användning och älskas av alla Henriksons barnen. Tänk alla syskon och kusiner som kommer köra runt i detta vrålåk…frågan är om jag kommer behöva vara orolig. Känner på mig att det kommer ryka om galoscherna…speciellt när barnens pappor är lika mycket barn som barnen själva😆.

0409-2019-08339537130545624432.jpeg0409-2019-08116727108265097352.jpegA few weeks ago it rang on the doorbell…Malva opened and on the porch stood our neighbors. They came by because they wanted to offer us some toys that they were going to send to “Erikshjälpen” if we didn’t want them. They mentioned that they had some sandbox toys, a tractor with pedals , a computer and a… hear and be amazed…electric car😍As you can understand, Malva caught fire when she heard about the electric car…well, it was actually enough for her to hear the word toys😂

A few days after a the visit we took a walk to their house where we got to look at all the toys they cleaned away. More generous people you have to look for…the toys were in a good condition. Malva now has a computer where she can play educational games, Melker has got a tractor that he will be able to pedal next summer, the sandbox is filled with toys made of durable plastic and that electric car…what a catch. With a little help from my brother-in-law, it is almost as new. The kids is in love with their yellow jeep and take it for a ride as soon as the rain lightens. It is going to be loved and used by all of the Henriksons children. Imagine all siblings and cousins ​​who will be driving around in this luxury car…the question is if I will have to worry. I have a feeling that they will drive as lunatics…especially when the kids dads are as childish as the children themselves.

0409-2019-08267907123382839016.jpegVi är så tacksamma för dessa gåvor…TACK

Puss och kram


We are så grateful for these gifts…thank you so much

XOXO