0609-2019-073099959134671802954.jpeg

Imorgon går vi in i vecka 39🙈 Kan du förstå? Det är bara två veckor kvar till BF. Jag känner mig lite rädd och oförberedd men mest så känner jag glädje inför det som ligger framför. Jag älskar att se vår familj växa…växa i antal, växa i kärlek men framför allt växa i hur man ser på andra människor…vi vill att våra barn ska lära sig att vi har ett öppet hem. Vi (Emil, Eleonor, Malva, Melker och *****) Är själva kärnan i vår familj men vi vill att alla ska känna att de kan vara en del av den❤️

Jag bara skriver och skriver. Det jag egentligen skulle skriva om idag var hur vi har haft det denna fredag. Men ni vet…jag tycker om att skriva om mina djupare tankar men jag antar att de kan vara bra att slänga in lite bilder ur vardagen emellanåt. Som sagt…BF är runt hörnet och just nu tar vi våra chanser till att ha lite vardagslyx emellanåt. För oss innebär vardagslyx att åka båt i sjön, spela musik eller äta det som faller in just för stunden…det gjorde vi idag. Vi tycker om att bröd med gott pålägg, kamben, mozzarella sticks och självklart så dricker vi något gott till detta. Det är ju bra att ladda på depåerna också när man ändå håller på…vem vet om vi behöver vänta två veckor till.

Vad gör ni när ni festar till vardagen lite extra?


Tomorrow we enter pregnancy week 39🙈 Can you understand? It’s only two weeks left to our due date! I feel a little bit scared and unprepared but most of all I fel joy for what is to come. I love to see our family grow…grow in number of peoples, grow in love and grow in humanity for other peoples…we want our kids to learn that our home is open for everyone. We ( Emil, Eleonor, Malva, Melker and *****) are the core of our family but we want everyone to feel that they can be a part of it❤️

I just write, and write and write. What I was actually going to write about was our day. But you know…I very much like to write about my deeper thoughts but I guess that some everyday pictures can be good to post now and then to. Well…our due date is around the corner so now we take our chances having some everyday luxury. For us this is driving around in the boat on the lake, playing some music or just eat what falls into our minds as we did today. We love to eat bread with something good on the top, babyback ribs, mozzarella sticks and of course we eat this with something tasty to drink. It’s also good to load with my body with some food…who knows if we have to wait two more weeks?

What do you love to do when you treat you som everyday luxury? 

0609-2019-072262559126297906081.jpeg