1809-2019-0829204391634637157427.jpeg

Hej, det här är jag…det lilla knytet som bott i mammas mage i nio månader. För en vecka sedan fick jag träffa mamma och pappa för första gången. Jag bara hört deras röster och känt dem buffa på magen när jag sparkat men nu…tänk att jag nu får ligga i deras famn och mysa varje kväll innan jag somnar.


Hello, this is me…the little one who have lived in mama’s belly for nine month. A week ago I got to meet mom and dad for the first time. I have only heard their voices and felt them pinch after my feet when I have kicked but now…now I lie in their arms and cuddle every night before I go to sleep.

1809-2019-0806416391671848786588.jpeg

Inte trodde jag att det var så jobbigt att vara liten. Jag är så trött hela tiden och bara sover och sover. Tja, i alla fall när jag får ligga i någons famn. Ibland vaknar jag för att jag är hungrig men jag blir så trött av att äta så jag somnar nästan direkt efter att jag är klar. Jag skriker inte så mycket…mest bara när jag ligger på skötbordet. Oftast så är det pappa som byter blöja på mig och allt för ofta hör jag honom sucka…jo…det är faktiskt skönare att kissa och bajsa utan blöjan.


I never thought it would be this hard to be on the outside. I’m so tired all the time and I just want to sleep. well, at least when I can lie in someones arms. Sometimes I wake up when I’m hungry but I get so tired when I eat so I go to sleep almost Immediately after my snack. I don’t scream so much…only when I’m lying on the changing table. Most often it’s dad who changes my diapers and all too often I hear him sigh…well…It is actually nicer to pee and poop without the diaper on.

 

Jag har fem fingrar på varje hand och fem tår på varje fot. Mamma och pappa tror att jag kommer bli en pianist när jag blir stor för jag har långa och vackra fingrar. Fast, kanske blir jag en fotbollsspelare eller simmare istället…jag har stora fötter också. Tja, jag kommer åtminstone stå stark och stadigt på marken.


I have five fingers on each hand and five toes on each foot. Mum and dad believes that I will become a pianist when I’m older because I have long beautiful fingers. But, maybe I will become a footballer or a swimmer…you know my feet are big to. Well, at least I will stand steady and strong on the ground.

1809-2019-0824231391689663951689.jpeg

Mamma och pappa har kallat mig vid många namn under min tid i imagen. När dom pratat med mig har de sagt prinsessan, miraklet, lillasystern, guldklimpen…jo…jag har haft många namn. Nu kallar dom mig dock för något annat…vill ni veta vilket namn jag fått? Jag tänkte väl det!

Detta är jag! Märta, Ingrid, Anna Henrikson  


Mum and dad have called me by many names during my time in the belly. They have called me princess, miracle, nugget, little one, little sister and so on. However, now they call me by another name…do you wan´t to know what they call me? Well, I thought you wanted to know. 

This is me! Märta, Ingrid, Anna Henrikson 

1809-2019-0827549391752982281367.jpeg

Pussar och kramar


XOXO