Hej underbara godingar! För en vecka sedan tog jag med mig lillfian på ett litet äventyr in till Vänersborg. Efter nio månader så var det äntligen dags för denna mamma att få bli lite ompysslad. Jag älskar att vara mamma och jag älskar att fokusera på viet och inte jaget…men… ibland tror jag att det är viktigt att få göra något för sig själv. Så…förra måndagen begav jag mig ner till stan och fick mig en LashLift. Tack underbara Sabina på salongbeautyfix för uppfräschningen och en välbehövlig stund av vila!

Vad är LashLift?

LashLift är senaste trenden av skönhetsbehandlingar och har tagit skönhetsmarknaden med storm. Om man inte vill ha eller kan ha fransförlängning är denna behandling ett mycket bra alternativ som leder till naturligt böjda och fylliga fransar. Behandlingen är en permanent som innebär att man fäster fransarna strå för strå på en silikonplatta som ligger ovanpå ögonlocken. Därefter appliceras två vätskor i olika omgångar för att fransarna ska bibehålla formen de har under behandlingen.

Hur länge håller resultatet?

Denna behandling håller mellan 6-10 veckor. Hållbarheten är naturligtvis individuellt men det är också viktigt att du sköter fransarna rätt…speciellt under de första 24-48 timmarna. Då ska du inte använda mascara eller rengöringsprodukter med olja. Du ska inte heller gnugga dina ögon, duscha eller basta. Olja och värme kan förstöra effekten av permanenten.

Hur mycket kostar behandlingen?

Självklart beror detta på vilken salong man besöker men bor man i Vänersborg eller omkringliggande städer så kan jag varmt rekommendera salongbeautyfix . Där kostar denna behandling 595 kronor.

Jag är helt klart nöjd med behandlingen och tycker inte att jag ser fullt lika trött ut när jag tittar mig i spegeln på morgonen. Som flerbarnsmamma är det också mycket uppskattat att slippa några moment när man vill göra sig lite extra fin!